LEKCJA GODZ.LEKC. CZAS PRZERW
1

 

8.00-8.45 5 min.
2

 

8.50-9.35 15min. (śn.)
3

 

9.50-10.35 5 min.
4

 

10.40-11.25 20 min.
5

 

11.45-12.30 5 min.
6

 

12.35-13.20 20 min.
7

 

13.40-14.25 5 min.
8

 

14.30-15.15 15 min. (podw.)
9

 

15.30-16.15 5 min.
10

 

16.20-17.05 10 min.
11

 

17.15-18.00 5 min.

 


 

PRZERWA GODZINA CZAS TRWANIA
1 8.45-8.50 5 min.
2 9.35-9.50 15min.
3 10.35-10.40 5 min.
4 11.25-11.45 20 min.
5 12.30-12.35 5 min.
6 13.20-13.40 20 min.
7 14.25-14.30 5 min.
8 15.15-15.30 15 min.
9 16.15-16.20 5 min.
10 17.05-17.15 10 min.